Overall Rating:  
5 (Total Verified Client Reviews: 213)
by Jill* Liauw Kie Fa
on 4/18/2024
 Verified
Deeptissue massage
Deeptissue massage voor mij en mijn man waren top. Ik had veel pijn maar voelde m na d massage fit en had erg veel slaap. Till next time!
by Agnes* Paimin
on 4/16/2024
 Verified
Hotstone massage
Excellent
by Rita * Curcut
on 4/3/2024
 Verified
Relax massage with hot stone
I have done earlier a deep tissue massage with the Javanese lady and she is experienced in her job. I was not satisfied with the hot stone massage. For the price I had expected more.
by Tania van Velthuizen
on 3/16/2024
 Verified
Deep tissue massage
Was very good...
by Suzanna* Tjan A Way
on 3/15/2024
 Verified
Meer communiceren
Niet slecht
by Ingrid* Chan
on 3/15/2024
 Verified
Comment
Ik vond de massage goed. Maar ik denk goed uitleggen hoever de cliënt kan gaan met uitkleden. En zij zichzelf kan toedekken. En uitleg over wat verder gaat gebeuren. Mvg.
by Cedric AUBRY
on 3/13/2024
 Verified
1h Sports Massage
I booked a 1h sports massage session as I was experiencing some back and ankle pains. The massage was exactly the nice and strong one I needed. The masseuse showed her technical skills and paid extra attention to my painfull parts. The reception and service at the end were top notch as well. I left completely relaxed. I thorougly recommend!
by Gwen Morris
on 2/28/2024
 Verified
Massage
It was a very wonderfull experience, I would recommend it to everyone!
by Diana
on 2/26/2024
 Verified
Bloom Experience
For my retirement a received a Bloom certificate from a corporate relation for a Bloom&Recharge experience. I enjoyed the welcome drink, the foot reflex massage and the full body massage to the fullest. The rustic zen atmosphere, the healthy smoothie as welcome drink (other options available) and the choices of wraps/bagels and drink at the end completed it all. All in all a great experience. Thank you all Bloom family for making it a great experience. I'll be back!
by Cindy-Jane Wesenhagen
on 2/25/2024
 Verified
Nannic facial treatment
Het was een fantastische ervaring. Heel professioneel, hele prettige ambiance. Lekker kopje thee erna. Een absolute aanrader!
by Wen
on 2/20/2024
 Verified
Relaxation massage and pedicure
It was an amazing experience. The massage and pedicure were very good. The staffs are very kind and friendly. Overall I had a great time. Thank yoi
by Shalene* Jainauth
on 2/19/2024
 Verified
Bloom & fresh
100% satisfied with the service
I am definitely coming back
by Rieke* Bergwijn
on 2/15/2024
 Verified
Massage
I had a pleasant experience
by Amriesh* Ramdas
on 2/15/2024
 Verified
Service was awesome
It is the first time I attended and the service was exceptional... Highly recommended..
by Latifah* Kartowikromo
on 2/11/2024
 Verified
Review
Super tevreden over de aangename service en hun vriendelijk personeel. Ik kom zeker weer eens terug voor die heerlijke massage 👌🏼
by Thebersia* Reyme
on 1/22/2024
 Verified
Review
Beste Bloom,

Ik voel mij tot nu toe lekker, zoals ik mij voelde na de massage. Goede masseuse. Er werd op de juiste plekken gemasseerd, totdat de pijn die ik in het begin voelde, helemaal weg waren. Ik zal Bloom zeker aan anderen aanbevelen. Succes.

Groetjes,

Reyme T.
by Farzia
on 1/19/2024
 Verified
massage
The massage was good. The ladies at the reception were very friendly and kind. The reason for 4 stars is because my masseuse wasn't as helpful as usual. Her massage technique was good, but she didn't respond to feedback and kept adding a lot of pressure. I even verbally asked her 3 times to reduce the added pressure but to no avail.
by Jenine Peroti
on 1/9/2024
 Verified
Massage
Vriendelijk en de massage was Super
by Karin Refos
on 12/20/2023
 Verified
Hotstone massage @Kristal
Echt TOP!!!
Mijn enorme pijnen verholpen. Ik bel wederom voor Kristal.
by Ngesty* Benschop
on 12/13/2023
 Verified
Relaxation massage
I really enjoyed it. I felt really relaxed after the massage. Thank you very much. And the service was great. Keep up the good work.
by Tilasma Sijlbing
on 12/12/2023
 Verified
Massage
Het was helemaal prima en naar zin. Het doel was bereikt. Voelde me helemaal relax en ontspannen. De service was helemaal prima en we zijn op de afgesproken tijd geholpen. Gaan jullie zo door en heel veel succes verder.
by Nicole Tjon-A-Man
on 12/12/2023
 Verified
Voet en full body massage
Vanaf het binnen komen wordt je hartelijk ontvangen. Een ieder is super vriendelijk en geduldig. De voet en full body massage die ik heb gekregen waren fantastisch. Na de voet massage leek het alsof ik nieuwe voeten had en alsof ik op wolken liep😅😅. Bij de full body massage was mijn hele lichaam tot rust gekomen. Sowieso voor een herhaling vatbaar. Bedankt voor alles. Hopelijk kan ik er gauw weer bij jullie zijn. Tot dan. Groetjes, Nicole.
by Stephanie* Tjin A Djie
on 12/2/2023
 Verified
Heerlijke bamboo massage
Heerlijke bamboo massage gehad. Hele vriendelijke masseuse. Mooie ruimte. Goeie service.
by Aniel * Kamta
on 11/28/2023
 Verified
massage experience
i had a great time
when your body needs relaxation make sure to pay these ladies a visit
it's worth it
do try it
i send my best regards
by Marcel* Van Leeuwaarde
on 11/22/2023
 Verified
RELAXATION
VERY GOOD
by Stefanie* Kromopawiro
on 11/17/2023
 Verified
Experience
Very calm evironment
I enjoyed a good massage treatment
by Razia* Nabibaks
on 11/16/2023
 Verified
My visit to Bloom Wellness Cafe
I enjoyed every minute of it and the food is outstanding!!
by Arie
on 11/10/2023
 Verified
Combo hotstone & deeptissue
Mijn ervaring bij de Bloom was geweldig! De hotstone & deeptissue massage waren precies wat ik nodig had. De masseuse, Jo-Ann, wist duidelijk wat ze deed, vooral met aandacht voor de knobbels in mijn spieren. Na de behandeling voelde mijn lichaam volledig ontspannen, en ik heb erna heerlijk geslapen. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustgevende ervaring!
by Clifton* Seijmonson
on 11/7/2023
 Verified
Massage
Prima behandeling/service, lekkere massage.
by Felicia* Elkerbout - Karijokromo
on 11/6/2023
 Verified
Feet massage and back Massage
Was very good and relaxing
by Cheryl
on 11/1/2023
 Verified
Genoten van een heerlijke hotstone massage
Ik was onder de indruk van dit wellness cafe. Mooi ingericht, hygiënisch en uitnodigend personeel. De masseuse was vriendelijk en deskundig. Niets werd afgeraffeld. Ik ik ging zeer tevreden huiswaarts. Bij een volgend bezoek aan Suriname ga ik zeker nog een keer!
by Ashok* Hirschfeld
on 10/23/2023
 Verified
deep tissue
she knows the deep tissue spots
by Guryeva* Mehciz
on 10/19/2023
 Verified
Massage
Het was top top en die dame Joann is heel goed in der vak
by Bar Paans-Mollerus
on 10/16/2023
 Verified
Fabulous relaxing massage
Thank you so much for accommodating me on my birthday dear ladies! It was yet another wonderful massage in your lovely setting💕🙏🏼✨
by Venety Pawiro
on 10/5/2023
 Verified
Facial and relaxmassage
De service was top. Heel erg vriendelijk.
by Carmelita* de Miranda
on 9/22/2023
 Verified
Bamboo massage
Fijne salon
Massage met bamboe prettig
Airco in de ruimte iets te fris na een uur
Heerlijke frisse kokoswater na afloop
Al met al een aanrader
by Rudolph * Augustin
on 9/18/2023
 Verified
full body massage
no complains, thanks Joann
by Asha* Doerga
on 9/14/2023
 Verified
Bloom & relax
De gezichtsbehandeling voldeed niet aan mijn verwachtingen. De behandelingen werden vrij oppervlakkig uitgevoerd. Met de pedicurebehandeling was ik wel tevreden.
by Yvonne* Plet
on 9/12/2023
 Verified
Diep massage
Aardige masseuse.legt uit.vragen beantwoord.goede service.alleen was het kort.
by Helen* Ramnath - Stuvel
on 9/12/2023
 Verified
Deep tissue massage
Excellent! 😍❤️
Thanks to Valerie
by Soenita* Nannan Panday
on 9/9/2023
 Verified
Back and shoulder massage
Very good.It was very relaxing.Very professionally done
by Karin* Purperhart - Refos
on 9/2/2023
 Verified
Bezoek Bloom
It Was great.
by Ricole* Sanoesi
on 9/1/2023
 Verified
Relaxation massage
Love it.
by Ria* Ifill
on 8/27/2023
 Verified
Spa Visit
My facial and massage technician was amazing. She was the highlight of my visit. The food was really tasty and the prosecco was refreshing. The ambience is relaxing.
by Zourena* Bree
on 8/24/2023
 Verified
Massage
Was top!
by Chequita* Poeran
on 8/21/2023
 Verified
massage
was relaxing
by Karthik
on 8/21/2023
 Verified
Deep Tissue Massage
Very Professional... Highly recommed this palce...
by Ronald* Verwey
on 8/17/2023
 Verified
Bezoek wellness centrum
Prima ontvangst , zeer professionele behandeling genoten.
De bekleding van het balustrade van de veranda met kunstgroen is zeer stoffig, niet klantvriendelijk en verdient aandacht.
by Coralie* Hardy
on 8/17/2023
 Verified
Excellent Spa Paramaribo
We booked a Bloom & Restore package and had a very relaxing experience, staff is professional and pleasant, we recommend 100%!
by Udenia* Landburg
on 8/16/2023
 Verified
relax massage
was geweldig, boven verwachting. zeker voor herhaling vatbaar
by Vanity * Daal
on 8/15/2023
 Verified
Deep Tissue Massage
De massage was top zoals altijd. Ik viel bijna in slaap en aam het eind kreeg ik wat te drinken.
by Sharine* Sedney
on 8/13/2023
 Verified
Bloom ^ Revive
Was good!!!
by sb
on 8/10/2023
 Verified
Don’t miss this experience!
First wellness treatment I ever had that began right at the doorstep and didn’t emd before I left again. The hot stone massage also was the best I ever had ;)
by Carol-Ann Schuitemaker
on 8/10/2023
 Verified
Onderbenen scrub & massage
Valerie weet wat ze doet. Was heerlijk, ik kom vast wel terug!
by Angelic Del Castilho
on 8/7/2023
 Verified
Bamboo massage
Pleasant and very relaxing
by Ladjwantie* Baldew- Doerga
on 8/7/2023
 Verified
Hot stone massage
Helemaal tevreden over de behandeling en service
by Stephany* Graanoogst
on 8/4/2023
 Verified
Bloom Wellness Café
Top service, vakkundig personeel en ook nog heerlijke wijn . Echt een aanrader!!!
by Yireh* Robles
on 8/4/2023
 Verified
Kids Spa Package
An amazing Birthday gift for my child. Ze still talks about how she enjoyed her facial and foot spa
by Peter * Nanden
on 7/28/2023
 Verified
Great bamboo massage
Well received. Appointment on time. Very relaxing. Clean and well-kept.
by Anita* Schoon
on 7/20/2023
 Verified
excellent treatment
Het was geweldig! Heerlijke professionele massage gehad van Fairusia (fysiotherapeut) die precies wist wat mijn rugprobleem voor gevolgen had en daarop heeft zij tijdens de massagebehandeling perfect ingespeeld. De service van alle andere dames was ook top en de wrap was heerlijk. Echt een aanrader!
by Yulan* Oehlers
on 7/12/2023
 Verified
Massage
Hele goeie ervaring.
by Kajal * Bhola
on 7/10/2023
 Verified
Relaxation massage
Super relaxed, medewerkers mogen wat vriendelijker zijn.
by Stephan Kam
on 7/7/2023
 Verified
Diep tissue massage
Very satisfied with the service
by Naomy Souprayen* Hiwat
on 6/30/2023
 Verified
Deep tissue full massage
The deep tissue full body massage was perfect. Ik voelde mij na de behandeling zo licht als een veer en helemaal "Zen".
Good job !
by Diego* Heyns
on 6/30/2023
 Verified
Relax massage
Top service
by Jennifer Dubois
on 6/28/2023
 Verified
Ultimate relaxing
Professional staff and ideal location to relax.
by Janine* Den Hartog-Parisius
on 6/26/2023
 Verified
Review package
Massage was superb! Really one of the best massages ever! Facial was below expectations
by Pris
on 6/26/2023
 Verified
Foot Massage & Scrub
"...massage die helpt om stress te verlichten en pijnlijke en vermoeide voeten en spieren te ontspannen." Dit is de omschrijving op de site, maar helaas heb ik dat niet ervaren. Het voelde eerder als een streling i.p.v. een massage. Het personeel is tenminste wel heel vriendelijk, maar van de massage heb ik niet genoten.
by Serissa
on 6/24/2023
 Verified
Het proberen waard!
Ik ben geweest voor een sport massage. Vriendelijk personeel, vooral de heer bij de balie. De ruimtes zijn rustgevend en stijlvol ingericht. De masseuse was professioneel en ook aardig. Na de massage voelde mijn lichaam ontspannen aan. Echt een aanrader dus!
by Diana* Artist
on 6/19/2023
 Verified
Mothersday massage package
Vriendelijke mensen, heb erg genoten van de massage. Heb heerlijk geslapen en de pijn in nek en schouder is nauwelijks nog te voelen.
Hartelijk dank
by Vera* Doornkamp
on 6/14/2023
 Verified
Deep tissue massage
De service is top! Vriendelijk personeel, professioneel, een nette en rustgevende omgeving en ik ben getrakteerd op een lekker drankje en stuk cake. De service is persoonlijk met het oog op verbetering i.p.v. gericht op slechts het commerciële en dat vond ik super!
by Brenda Lieuw
on 6/13/2023
 Verified
Back Neck Shoulder massage
The therapist made me feel relaxed and addressed the issues pointed out to her by giving those sore spots extra attention. I would recommend this professional massage to everyone who has a sore BNS area.
by Nandanie Ramtahal
on 6/12/2023
 Verified
Relaxation
Het was heel goed
by Kitty * Jessurun
on 6/2/2023
 Verified
Massage treatment
Was fantastisch
Personeel is heel klantvriendelijk
by Jeanine* Issa
on 5/24/2023
 Verified
full body massage
I was very satisfied with all
by Alisha Bilgoe
on 5/15/2023
 Verified
Bloom & recharge review
Goede service en klantvriendelijkheid. Alleen tijdens de massage hoor je mensen van buiten lachen en praten wat niet past bij een relax massage
by Jane Bilgoe
on 5/15/2023
 Verified
feedback
de footscrub vond ik wel een beetje minder had meer verwacht
by Serge * Heijmans
on 5/10/2023
 Verified
massage
very good
by Enjela Kamperveen
on 5/9/2023
 Verified
Bloomtastic
Believe it or not ... it was my first time @Bloom.
Erg prettig! Vriendelijk personeel, goeie massage en lekkere snacks!
by Daniella * Issa
on 5/7/2023
 Verified
Hot stone massage
Wonderful
by Jo-Ann* Dunker
on 5/6/2023
 Verified
Super Feel
Ik kreeg een cadeau bon voor me jaardag

En vanaf toen in 2 maanden al om de ene week geweest

Super Service
Love the vibe
Food yum
My go 2 when I need to Bloom after busy days
by Esmeralda* Hok-Ahin - Omzigtig
on 5/6/2023
 Verified
Deep tissue message
Heel klantvriendelijk en professioneel
by Guylain Alcantra
on 4/17/2023
 Verified
Deep tissue Massage
Good massage, the service was excellent. They really listen to my request and they started on time!
by Rchna
on 4/15/2023
 Verified
Super
Super goeie service!
by Rachel Mohan
on 4/8/2023
 Verified
Excellent Service and treatment
I love the professionalism and services provided. The ladies are kind and made me feel very welcomed.
by Tariq Sadiek
on 4/7/2023
 Verified
Deep Tissue Massage
Krachtige massage, mooie ambiance, lekker kokoswater
by Sadhana* Raghoebarsing
on 4/4/2023
 Verified
Ervaring Revive package
Geweldige sfeer, ontvangst, smoothie, wrap, opzet, concept. De massage vond ik minder. Redelijk hard met de ellebogen en weinig verfijning met vingers op de aangewezen 'probleem' plekken. Mijn man had wel een hele fijne ervaring bij zijn masseusse, die was overigens ook heel aardig aan het einde door een washandje te geven het lichaam af te geven. Dus de volgende keer ga ik graag bij haar :)
by Simone * Antonius
on 3/22/2023
 Verified
Bloom + revive visit
It was a great experience. the welcome was great, the foot massage was very pleasant. the ambiance was very pleasant. the deep massage i did expect some more pressure point . but overall it was a very pleasant experience.
by Gerda * Djosetiko
on 3/15/2023
 Verified
Experience
Leaving relaxed that day from Bloom! 👍🏻👍🏻
by Vivian Rehanna* Hasnoe - Khodabaksh
on 3/10/2023
 Verified
fruitdrink with Papaya.
before selling/preparing the shake/drink the Client has to be told before using the fruitmix that it can cause diarrhea.
by Astrid Runs
on 3/8/2023
 Verified
facial
De consulente had alle aandacht voor mij en legde ook uit wat de verschillende onderdelen inhouden. Ik vond de hand - en voet massage heel fijn. Hartelijk dank.
by Michelle * Hollum
on 3/2/2023
 Verified
Uitgegleden
Na voet massage zijn de voetjes erg vettig. Vanuit een lage stoel dan opstaan op gladde tegels kan uitglijden dan wel vallen tot gevolg hebben. Svp daar aandacht voor. Verder prima behandeling. Mvg
by Daniel Jonathan * Falix
on 2/16/2023
 Verified
Bloom Rejuvenate Package
An experience you don't want to miss. The deep tissue massage was intense and yet so relaxing at the end. I loved the facial, especially with the use of so much product!
by Mariska Hofwijk-Nijman
on 2/12/2023
 Verified
Indruk
De gebloemde lakens maken een cheape indruk.
by Anoniem
on 2/12/2023
 Verified
Duo Ontspanningsmassage
Heerlijke massage, fijne ambiance. Ook leuk dat een duo massage mogelijk was.
by Els Autar
on 2/11/2023
 Verified
Massage
Fijne behandeling gehad. Was een super relaxte behandeling en een fijne medewerkers.
by Nicole * Le Blanc
on 2/8/2023
 Verified
Treatment
It was relaxing😌.
by Mijensa * Rensch
on 2/1/2023
 Verified
One of the best
Dit is een geweldige plek waar je echt tot rust kan komen. vanaf het moment dat je binnen stapt voel je al een heerlijke vibe. Het personeel is heel aardig en biedt Professionele behandelingen. Ik mocht genieten van een heerlijke voetmassage, full body massage, healthy wraps en smoothies. Ik heb echt genoten.
by Sandra Pocornie
on 1/31/2023
 Verified
massage
goed ontvangst. goede behandeling gehad. en de nazorg was goed.
by Sarah
on 1/30/2023
 Verified
Professional and Relaxing
Bloom Cafe is a beautifully-decorated and professionally-run business. Some of their massage packages include a drink of your choice. Buying a snack from their cafe is also an option after a massage. I had the relaxation massage and it was wonderful! Everyone at Bloom is friendly and helpful. I will definitely be going back again and again!
by Janine Abdoelsamath
on 1/28/2023
 Verified
Bloom Cafe
I never visited your cafe. Someone is using my email address. I am not the Janine listed as posting this review. I would have contacted the cafe privately for a little more discretion but the email was automated and they said do not reply to the email.
Please remove the email associated with the woman liste above from your email address. And if you are Janine A. please confirm what your correct email address is. Thanks so much.
by Marilyn * Grootfaam
on 1/27/2023
 Verified
Sisters Massage Experience
Amazing 😍
by Samuel * Dumfries
on 1/26/2023
 Verified
Massage
Tremendous service, good massage and pedicure, staff and personnel were very friendly and professional
by Cornelly * Olivieira
on 1/23/2023
 Verified
Mijn 1ste kennismaking met BLOOM
De Bloom Recharge is de naam dubbel en dwars waard!!! Wow wow wow.... fantastisch, heerlijk. Prachtige, professionele salon, discrete medewerkers, heerlijke snacks en drinks, kortom was voor bijna 2 uurtjes ergens in the GALAXY... nog vele na deze. Een heerlijk kado aan je "loved ones" Keep up the good work; we need it/you!! Love & blessings in all that is to come
by Zarah Gonzales
on 1/21/2023
 Verified
My review
The place is so relaxing and the staffs are so accommodating and nice. Definitely coming back!
by Astrid * Lauwerends
on 1/19/2023
 Verified
Bloom & Recharge
In één woord Geweldig!!!
De dame die me geholpen had was heel erg vriendelijk en Caring.
Super.
Nogmaals heel heel hartelijk bedankt!!!
by Gianni
on 1/19/2023
 Verified
Kwaliteit service
I was a really nice and relaxing massage. Very professional and great service.
by Jemaro * Jessurun
on 1/18/2023
 Verified
Massage
Leuke en vriendelijke dame. Goed kunnen ontspannen tijdens de massage. Spieren goed losgemaakt.
by Stephan* Kam
on 1/6/2023
 Verified
Altijd tevreden
Massage was heel goed
by Stanley * Van Exel
on 1/2/2023
 Verified
review massage ivm nekpijn
was very professional and.relieving. ail the best in the new year and see you soon again.
by Lucretia Lenz
on 12/17/2022
 Verified
Bloom & Restore
It was an amazing experience. Very Luxurious, comforting and the customer service is an A-plus.
by Kajal Bansie
on 12/14/2022
 Verified
Voet massage
Het was heerlijk en voelde ontspannend ik kom zeker terug voor een full body massage
by Rommell * Hippolyte
on 12/14/2022
 Verified
rating of sports massage
Service was great. Masseuse was knowledgeable and provided good advice to help my recovery from an injury.
by Raveena * Mangal
on 12/2/2022
 Verified
Hot stone massage
Geweldige massage, professionele therapeut!
by Geraldine * Jethoe
on 11/9/2022
 Verified
Relax massage
IHet was een leuke ervaring met jullie. Do the good job.
by Melany van Ommeren
on 11/9/2022
 Verified
Winnaar - Back, Neck & Shoulder Massage
Recentelijk heb ik via zo een social media campagne een Back, Neck & Shoulder Massage mogen winnen bij jullie.
Die kwam ook echt op het juiste moment en ondanks het best kort was heb ik ervan genoten.
Een drankje krijgen aan het eind was ook een grote verassing en vond ik heel fijn.

Wat ik niet zo fijn vond: er is aan mij gevraagd of de afspraak om half 5pm kon worden ingepland. Daarna kreeg ik een bevestiging voor 16:20u. Voor mij betekent dit dat ik een speling heb van 10 min. Dat ik om 16:15u werd gebeld om te vragen of ik al onderweg was vond ik heel onprettig.
by Henriette* Blokland
on 10/31/2022
 Verified
Foot massage
Voor een eerste keer vond ik het top
by Haidy * Issa
on 10/30/2022
 Verified
30 min b/n /sh massage
Great last moment booking!! Super service
by Sonny - Ria * Wongsodikromo
on 10/28/2022
 Verified
1×Bloom & Recharge package
Super tevreden vanaf de ontvangst de behandeling tot de afhandeling alles professioneel afghandeld is echt een aanrader voor een ieder verwen je zelf zal echt geen spyt hebben ik heb genoten en de klantvriendelykheid een vette 10 keep it up guys successss met alles wat nog komen moeten 💪❤😁👍🙏
by Sheranie * Mewasingh
on 10/17/2022
 Verified
Goeie service
1 van de meest klantvriendelijkste plekken in Suriname. Het personeel was vriendelijk, de kwaliteit was goed en de service was erg goed.

Kleine verbeterpuntjes; de kamers waren niet geluidsdicht terwijl dat wel erg fijn is tijdens de massage. Daarnaast kraakte mijn massagebed, wat ook niet erg prettig was.

Dit heeft mijn overall experience niet verpest. Ik heb genoten!
by Sandhya * Jagai
on 10/4/2022
 Verified
Hotstone massage
Nice, relaxing, focused on certain areas to relieve pain
by Nikita * Vaseur
on 10/4/2022
 Verified
Massage
De klantenservice en die massage waren goed.
by Maureen * Ilahibaks
on 10/2/2022
 Verified
Review
Heel goede klantenservice
by Ushakiran Ramadhin
on 10/1/2022
 Verified
Fully body massage with hot stone
In één woord top👍Super
by Genti Rubenhagen
on 9/30/2022
 Verified
Experience
Very neat and beautiful place, very professional. The massage was heavenly! I would definitely recommend Bloom Wellness Cafe and visit again.
by Sue-Ellen Karso
on 9/27/2022
 Verified
Bloom &Recharge
Was een leuke ervaring gweest. Graag ook voorzien van mannelijke masseuse vanwege hun kracht.
by Herman * Vijzelman
on 9/27/2022
 Verified
lichaamsmassage
overall een positieve ervaring
by Amanda * Sheombar
on 9/24/2022
 Verified
hotstone massage 60 min
Was heel goed
by Sherani Roepnarain
on 9/22/2022
 Verified
Full body massage
Very relaxing
by Santusha * Akloe
on 9/8/2022
 Verified
Relax massage
Betere ervaring bij vorige behandelaars
by Tasmara * Vianen
on 9/8/2022
 Verified
Relax massage
Ik heb enorm genoten. Simone is een hele leuke en vlotte dame. Ik was echt in de rust.
by Cindy * Oldenstam
on 9/3/2022
 Verified
Relaxation massage and facial
Personeel was top, de behandelingen waren geweldig en ik heb er ontzettend van genoten.
by Naomi * Oldenstam
on 9/2/2022
 Verified
Relaxation massage
Amazing service.
by Santusha * Nakchedi
on 9/2/2022
 Verified
Relax massage
De massage was heerlijk
by Simone * Soekhnandan - Howard
on 8/18/2022
 Verified
Relax massage
De behandeling van Jo-Ann was goed. Ik kwam helemaal tot rust
Het maken van de afspraak was vlot verlopen alsook de behandeling van het personeel aldaar.
Mijn complimenten in het byzonder aan Jo-Ann.
Ik voel mij nu helemaal relaxed
Till next time
by Ranjana * Chandrikasing
on 8/15/2022
 Verified
Couple massage
Heel goed ervaren..
by Sahiesta Sadhoe
on 8/7/2022
 Verified
Grateful for a much needed massage !
My mom and I got the Bloom & Recharge Package. We felt welcomed from the very start ! The foot scrub made me realize that the feet we stand on daily, need love too. Christel her hands are amazing ! We also got a full body massage and Farisha & Christel made us feel comfortable and worked their magic. My mom thanked Farisha probably 5 times.
The lights get turned off and the mood is set with relaxing music. They made sure we felt comfortable and safe and we really appreciated that.

At the end we got the salmon bagel and it was DELICIOUS !

10/10 will be going again <3
by Clayton Derby
on 7/29/2022
 Verified
Deep Tissue Massage
Super relaxed gevoel ervaren tijdens en na de massage!
by Saskia * Schmeltz
on 7/28/2022
 Verified
My experience was amazing!!!!
De dames bij de balie maken de ontvangst zeer aangenaam. Van begin tot eind waren wij zeker onder de indruk van de hele ambiance. Het was een geweldige ervaring welke ik gedeeld heb met mensen om me heen en ze zijn zeer benieuwd. Zeker een aanrader!!!!

Thank you for this experience BLOOM....
by Claudia Caster
on 7/24/2022
 Verified
Relax Massage
Was TOP! Alleen parkeergelegenheid was minder.
by Gaitrie * Sitaram
on 7/21/2022
 Verified
relaxation massage
The massage was very good
by Allan Lieuw
on 7/21/2022
 Verified
Massage
We enjoyed the deep tissue hotstone combo massage. The staff is very friendly and professional. Allan & Natasha
by Kavita (VV) Soekhoe
on 7/14/2022
 Verified
Deep tissue massage
I enjoyed the massage 💆‍♀️
by Kristel301
on 7/8/2022
 Verified
Amazing massage
I was on vacation and i was really in need of a good deep tissue massage, i choose the bloom and revive package which was very nice It had drinks foot massage & scrub, but oefff what a great deep tissue massage 👌🏽 the girl who did the massage focused on all the spots that i had pain and also i discover pain (tension spots) where i never thought i would have, after few days all of the pain was gone. I highly recommend Bloom wellness 👌🏽
by Stephan Kam
on 7/5/2022
 Verified
Foot massage and relax body massage
Foot massage was really good and I really enjoyed the relax body massage. I will surely revisit.
by Phile Thomas
on 7/5/2022
 Verified
Massage
TOPPPPPP
by Blandine G
on 6/29/2022
 Verified
Full body massage
Thank you Chelsea for this relax moment.
Try it, you will not regret.
by Gail Rapprecht
on 6/18/2022
 Verified
Hot Stone & Deep Tissue Massage Treatment
Het was me eerste keer bij Bloom Wellness Café en tevens ook de eerste keer dat ik een Hot Stone & Deep Tissue massage heb gedaan.
De service vond ik helemaal top! Ik voelde mij volledig op mijn gemak en na afloop was ik compleet ontspannen. Precies wat ik nodig had.
Het was dus zeker de moeite waard. In het vervolg zal ik zeker weer daar boeken voor een massage of dergelijke behandeling!
by Brigite
on 6/10/2022
 Verified
Relax massage
Massage was relaxing as expected but preferred a more firmer treatment. I guess I need to book the deep tissue next time. Rooms are clean and have a peaceful appearance, although I heard some “noises” through the walls. For having a massage I found that a little bit distracting. The masseuse was calm and professional. Overall a very good treatment! Keep up the good work! ❤️
by Rachel (VV) Mohan
on 6/9/2022
 Verified
Massage
Love it! Professioneel en aangenaam
by Anil Jadnanansing
on 6/3/2022
 Verified
Bamboo massage
Professionele ontvangst en masseuse. Heerlijke massage.
by Kitty VV Jessurun
on 6/2/2022
 Verified
Massage treatment
Ik vond het geweldig een prijs gewonnen te hebben voor mij en mijn dochter We hebben een geweldige treatment gehad Fantastisch personeel en omdat ik op me jaardag ging heb ik ook nog een cake en kaarsje erbij gehad
Ga zo door
by Xenia Ramsaran
on 6/1/2022
 Verified
Relax massage
De massage was niet wat het wezen moest. De masseur moet met kracht masseren. Verder was de sfeer heel rustgevend. De massage vond ik niet goed.
by Stefanie
on 5/22/2022
 Verified
A+
From the very first welcome to saying goodbye, everything was wonderful. It was also my partner's birthday and the staff prepared balloons in the massage room, a after the massage a birthday card and two pieces of cake with a candle. Wonderful service, immaculate place, the best massages. The total package is A+. Will come back again and have already recommended this place to friends and family.
by Caroline (VV) Doerachman
on 5/17/2022
 Verified
Gezicht behandeling
Really appreciated
by Yvonne (VV) Dendoe
on 5/12/2022
 Verified
Massage
Na de behandeling heb ik mij heel lekker en erg ontspannend gevoel. Heel hartelijk dank
by Diego (NV) Devan
on 5/4/2022
 Verified
Packet
Top service.... die dames zijn klant vriendelijk en k voelde me helemaal op me gemak
by Nirmal (VV) Biharie
on 4/29/2022
 Verified
Super tevreden
Wat een fijne plek is het om behandeld te worden.
Aardig personeel.
Mooie inrichting
En bovenal goeie massages!
by Nitesh Ramdin
on 4/24/2022
 Verified
Feedback
Excellent!!!
by Ranjeeta (VV) Bendter
on 4/19/2022
 Verified
Great job!
Heb genoten van de voetmassage en het eten. En de medewerkers van Bloom zijn heel vriendelijk.
by Claudine (VV) Karijooetomo
on 4/17/2022
 Verified
Bloom and recharge package
Klantvriendelijk, results meet expectations.
by Charlene (VV) Soerodimedjo
on 4/17/2022
 Verified
Revive Relax massage
Prachtige omgeving, zeer stijlvol, rustgevend & sireen. De dames waren vriendelijk, aardig. De massage was zeer prettig. Twee kleine verbeterpunten om de Customer Experience nog meer te verhogen :
1. Bij binnenkomst was er niet direct iemand om me te ontvangen of oogcontact te maken. De dames waren denk ik even achterop bezig, waardoor first timers niet zo goed weten wat te doen na binnenkomst.
2. De dame die me hielp was enorm aardig en gezellig babbelend. Zou aan het begin compleet zijn als ze even haar naam zei en zou aangeven wat de volgorde is vh pakket. Verhoogt 't professional gevoel.
by Guylain (VV) Alcantra
on 4/16/2022
 Verified
Massage nek en schouder
It was good, professional and relaxing.
by Reginald Kardjo
on 4/14/2022
 Verified
SATISFIED
DEAR ALL,
I HAVE A GOOD AND PLEASANT MASSAGE THANK U.
by Aniel Kamta
on 4/5/2022
 Verified
Massage welldone
I had a great time at the massage table , exactly what it should be and a great feeling of relieve after i left the place , like i left all the unnecessary behind when i left after the hot cup of mintleave the
by Martin(VV) Serkei
on 4/3/2022
 Verified
Experience
Good treatment
by Roberto(VV) Lugtenberg
on 4/1/2022
 Verified
Ontspanningsmassage, voetmassage, smoothie, zalmwrap
Professioneel, waar voor je geld, zeker een aanrader!
by Marjoeska(VV) Imamkhan
on 3/30/2022
 Verified
Recharge pakket
Mooie salon, vriendelijk personeel, kundige massages. Verbeterpunten: vooruitplanning beschikbaarheid hot stone, afscheid fase, pinwheel mag wat royaler.
by Morien Mohamedradja
on 3/27/2022
 Verified
Hoofdmassage
Super massage gehad!
Heb last van migraine dus de massage was op zijn plaatst . De eerste indrukken bij binnenkomst dames waren vriendelijk en professioneel. Rustgevende omgeving zou uren willen doorbrengen
by Tania van Velthuizen
on 3/27/2022
 Verified
Deep tissue koppel massage
Heel goede service en dames die masseren, ze weten wat te doen, zeer tevreden!
by Sheryl (VV) Pengel
on 3/14/2022
 Verified
revive package feedback
I was very happpy with the massage and kind welcome a received at your Bloom Wellness Cafe. Real professional staff to be proud of.
by Joan(VV) Solise
on 3/10/2022
 Verified
Massage
Everything was good and Sarafina was pleasant and professional
by Kim (VV) Moehamad
on 3/3/2022
 Verified
Amazing service
We booked the bloom Revive. The spa, service, therapists are amazing. Maybe one of the best treatments i had. I will definitely come back. Thank you so much.
by nikki (VV) dorn
on 3/2/2022
 Verified
Hotstone & Deep tissue combined massage
Received a warm welcome when I arrived and the staff makes you feel relaxed and at ease from the start. I had a hot stone & deep tissue combined massage and it was amazing. I came out of the treatment feeling reborn! Can’t wait to come back soon!
by Jelischa(VV) Cameron
on 2/28/2022
 Verified
.
Heel vriendelijk, goed gemasseerd en het eten was ook lekker
by Kerithly (VV) Villefort
on 2/22/2022
 Verified
Voetmassage
Het was mijn eerste keer dat ik een massage heb laten doen,het was rustgevend ik had een perfecte masseuse was nogal vrij en sprak ook steeds om de stilte te verbreken dus ik een zin: een geweldige service👌🏾Keep it up
by Mereal Valies
on 2/22/2022
 Verified
Bloom wellness Cafe
Vriendelijk persorsoneel heerlijke behandelingen...rustgevende omgeving...Het is t waard voor je geld......AANRADER!!!
by Charissa (NG) Carilho
on 2/21/2022
 Verified
Masage
Ik had de hotstone masage gehad. Ik vond het heel relaxd en door de hitte van de stenen voelde ik de stress uit de spieren gaan. De service was ook heel goed.
by Arnold Valies
on 2/17/2022
 Verified
Review
I had a pleasant experience at the wellness Cafe.
I'd recommend there branche of expertese to anyone that needs a relaxing massage.
by Nicole Cameron Limon
on 2/13/2022
 Verified
De moeite waard!
GEWELDIG Top behandelingen werken met hun hart de klant is echt koning daar.🥳
by Mw. Yau (vv)
on 2/13/2022
 Verified
Massage
Goeie service, massage was top. Ik ga zeker vaker . Het aanbevelen waard
by Naziem (VV)
on 2/6/2022
 Verified
Massage
Had a very good massage. Relaxing place. Love the Ambient sound.
by Evanya Kromosetiko (VV)
on 2/3/2022
 Verified
Massage
Ik heb de massage als prettig ervaren. De omgeving geeft mij wel een ziekenhuis "vibe"
De medewerkers waren heel vriendelijk en hebben ons warm ontvangen
by Rashied(VV) Vrede
on 1/31/2022
 Verified
behandeling
Vanaf het moment dat ik door de deur liep, gaf de receptioniste me een zeer welkom gevoel. Mijn masseuse sprak uitgebreid met mij en legde uit welke behandeling ze me ging geven en nam veel tijd om ervoor te zorgen dat alles duidelijk was en afgestemd op mijn specifieke behoeften.
by Sigourney (NV) Liefde
on 1/17/2022
 Verified
Relaxation massage
It was 10/10
I will be back
by Rachel (VV) Breinburg
on 1/13/2022
 Verified
Relax Massage
Ik heb na lange tijd zo genoten van een massage. Zeer kundig, niet pijnlijk en vooral heel relax. De omgeving is ook zeer uitnodigend. Ik kom zeker terug.
by Rommell (VV) Hippolyte
on 12/29/2021
 Verified
Rating
Good service. Friendly staff.
by Darasingh (VV) Ramrattansing
on 12/28/2021
 Verified
feedback
enviroment comfortable and clean!!
reception polited and friendly!!
The relax massage was good.
by Miep (VV) Hermans
on 12/23/2021
 Verified
Voetmassage
Wat een heerlijke voetmassage en daarna fantastisch verzorgde hapjes en drankjes. Een heerlijke en gezellige ochtend.
by Rashida (VV) Carbiere Falls Jungerman
on 12/19/2021
 Verified
Massage
De combi hot stone en deep tissue was geweldig.
by Sherida (VV) Mohan
on 12/17/2021
 Verified
Feedback
Goede service
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Heerlijke de luxe behandeling
Thanks
by Sabrina (VV) Madjoe
on 12/15/2021
 Verified
Review
Geweldige behandeling.zeer tevreden. Keep it up!
by Rashna (VV) Oedit
on 11/29/2021
 Verified
-
Customer care is on point as well as the service
by Sarah (VV) Van "t Kruys
on 11/26/2021
 Verified
Review
Love it 💗💗
by Yvette (VV) Sichtman
on 11/21/2021
 Verified
Massage
Het was een geweldige ervaring. Het personeel is erg vriendelijk en de prijzen zijn redelijk. De volgende keer ben ik weer van de partij. Echt een aanrader!
by Suzanne
on 11/20/2021
 Verified
Definitely worth it
Friendly and professional staff, will return
by Jo Ann (VV) Tai Foek
on 11/16/2021
 Verified
Review
Geweldige massages en vriendelijk personeel. Helemaal ontspannen en relaxed als je daar ben.
by Saskia (VV) Sastroredjo
on 11/14/2021
 Verified
Relax massage & facial
Very relaxing and top service
by Geeta (VV) Sohansingh
on 11/13/2021
 Verified
Deep tissue massage
Top massage. Top service
by Rashiefa (VV) Amierali
on 11/12/2021
 Verified
Relax massage
Geweldig, ontspannen en professioneel
by Clifton (NV) Esajas
on 11/12/2021
 Verified
Lichaamsmassage
Bescheiden vrouwtje met stevige armen die het lichaam weer in topvorm weet te brengen, ...
by Kavita (VV) Soekhoe
on 11/11/2021
 Verified
Wellness Packages
peaceful experience
by Karina Jap A Joe
on 11/7/2021
 Verified
Voetmassage en scrub
De massage en scrub waren heerlijk, en echt genieten! Wat ik niet wist is dat er twee versies van de voetmassage zijn (15 en 30 min); op de kaart stond er geen tijd bij. Dat ontdekte ik pas bij betaling. Gelukkig kon ik voor 15 min betalen, terwijl ik 30 min heb gekregen. Het zou wel fijn zijn om dit van te voren te weten, dan weet ik waar ik voor kom.
by Miriam (VV) Rellum
on 11/4/2021
 Verified
Massage
Heerlijke massage
N vind t prettig dat j daarna nog wat kan bijpraten n iets gezonds kan nuttigen mt n lekker drankje
by Munesh (VV) Bharos
on 10/31/2021
 Verified
Massage
klant vriendelijk top. Goede behandeling. Heel netjes. Alles klopte.
by Joan (VV) van Ravenswaay
on 10/13/2021
 Verified
massage
fijne masseuse. heerlijk stevige massage
by Iwan (V) Willemzorg
on 10/13/2021
 Verified
Massage and facial
So good that im saving for a Nexttime
by Guylain (VV) Alcantra
on 10/11/2021
 Verified
Massage
Staff was friendly but wish the massage was better.the fysiotherapist felt inexperienced.
by Yogita (V) Chhanai
on 10/10/2021
 Verified
Footscrub and massage
It was done professionally. Being a proffesional myself I could see their skillset. Beside the skillset the ladies are friendly as well . As I had mentioned that I wanted to feel pampered they did 100% justice to that.
My heartiest compliments to the BLOOM team for doing the good work.
Team BLOOM keep up the good quality💖💖
by Kimberly (VV) Dwarka
on 10/4/2021
 Verified
Bloom & Recharge
Me moeder en ik hebben genoten.Ze was zeer tevreden met haar cadeau en ik heb ook geen spijt dat ik haar dat als cadeau heb gegeven.Hartelijk dank om mijn moeder te verwennen en te behandelen.Ik wens jullie heel veel succes met jullie bedrijf.
by Radjesh (VV) Algoe
on 9/30/2021
 Verified
Foot message and relax message
Kind and friendly people combined with great service- and messageskills
by Saida Imamdi
on 9/2/2021
 Verified
Mijn ervaring
K heb een heel goeie behandeling gekregen. Meer gekregen dan verwacht en het was awesome.
by Sharon Yang
on 8/5/2021
 Verified
Voetmassage, en lichaamsmassage
Was heel fijn,professioneel
Voelde goed aan !Goede service !keep it up en Succes verder❤️
Certificate not found or not available.ClassClassesServiceServicesWrong nameWrong card numberWrong codeConfirmBackgift certificate redeemedcredit card on filefull amount will be chargeda deposit of {0}{1} will be charged {2}for each serviceCard NumberName on CardCCVExpiry MonthExpiry YearEnter codeYou must check this checkbox!Make your selection!Select at least one!This field is required!AboutPick Staff & TimeSummaryBookedStaffAny serviceclassserviceclassesservicesAny classunlimitedvisitvisitsWelcomeLogoffBusiness WebsiteLoginNew here?EmailPasswordKeep me signed inPassword reminderAboutAddressHoursMoTuWeThClosedSaSuFrPayment TypesMapOnline Booking Not AvailableBook NowClosed DatesSelect LocationNo reviews at this time.Total Verified Client Reviews:Overall Rating:Category:AllDurationPriceThere are no Services oravailable at this time.NextSelect ato continue.Select TypeFreeVariesSelect a ServiceSet Timezone:Sorry, staff is unavailable for multiple services:SELECT DATESelect time slot to continue.Select TimeMorningAfternoonEveningNo available timeStaff MemberSelect StaffNo preferenceHey!There are errors with some fields.Book & pay laterPay with PayPalRedeem Gift Certificate (optional)ApplyGift CertificateremoveappliedBooking SummaryThis booking is <b><u>NOT complete</u></b>. Please click the "Book Now" button below to finalize your booking.Changeusing 1 prepaid visit fromPrice (total)Tax includedLocationPayPal Payment RequiredNote:This booking will be held for 60 minutes while you complete PayPal payment.Credit Card RequiredAppointmentYour confirmation email has been sent, you will receive it shortly.withSuccess. Yourhas been booked!Map of the LocationSummaryDateTimeBook AnotherCancellation Policyrequires a minimum ofcancellation notice prior to your scheduled appointment.No Show PolicyCityAddress1Address2First NameLast NameState/ProvinceZip/Postal codeCountryPhone2JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDecJanuaryFebruaryMarchAprilMayJuneJulyAugustSeptemberOctoberNovemberDecemberBirthdayPhoneClick hereNo Staff found.not found.OverviewReviewsOnline StoreAmountNonePackage(s)PackagesGift CertificatesTypeThank you!click hereBookingsHistoryLog InSign UpFull SiteSettingsStoreBookConnectPlease, select a locationPay laterBook NowMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturdaySunday<div class="row-fluid" style="color:#a9a9a9"> <div class="span6 pull-right" style="padding-top: 7px"> Powered by <a href="http://booksteam.com" style="color:#a9a9a9" target="_blank"><img src="/images/logo-booksteam-footer-gray.png" style="height: 23px; padding-bottom: 8px;"/></a> </div> </div>NamePromoGot Promo Code?Promo codeApplyPromotion code invalid or not found.promo code appliedEnter Promo Code (optional)appliedRedeem Promo Code (optional)The promo code cannot be used at this location.The promo cannot be used with this staff.The promo cannot be used with this service(s).The promo cannot be used at this time.The promo cannot be used for selected date/time.The promo exceeded its limits.My AccountMobile VersiondepositCategoryThere are no scheduled classes for todayCancelledspots leftThere are no scheduled classes for this periodSorry, online booking is not available at this time.Single SessionRecurring SessionsBook recurring sessionsBook single sessionis not available at this timeare booked!sessionsCard DetailsVerifiedMore infoHidePick staff for meSelect Time OnBook AnotheritemsMake a payment!LocationsNo times availablebyonDescriptionParticipantParticipantsAddress 1Address 2StateZipeditCloseSavePlease, provide your address for mobile service.Address on fileEdit AddressMobile AddressPackageDiscountTotalDepositTotal due{0} will be charged now {1}promo code '{0}' appliedpackage '{0}' redeemedgift certificate '{0}' redeemedtax includedBook now & Pay Deposit ofBook now & PayBook now & Leave Card on FileCourseCoursesSessionsNo sessions found.Select all sessionsBookingsessions atAlready runningatinminminshourhoursMinimumMaximumSelect{0}th1st2nd3rdBooking {0} at {1}{0} session | {0} sessionsLink to join